Skip to content Skip to footer

Serviciile noastre

Icon

Development

Site-ul tău nu numai că va arăta perfect dar va și funcționa întocmai. Specialiștii noștri în web design vor crea pentru tine ”tot ce se vede”, adică un site unic, modern și atractiv pentru utilizatori iar specialiștii în implementare vor face ca ”tot ce se vede” să funcționeze perfect.
Afla mai multe
Icon

Suport

Echipa noastră de profesioniști se va ocupa prioritar pentru a înțelege nevoile tale, pentru a le dezvolta și pentru a le implementa oferindu-ți suport constant.
Afla mai multe
Icon

Optimizare SEO

Site-ul tău va fi plasat pe poziții de top în paginile motoarelor de căutare, Google îl va indexa ca o sursă de calitate pentru utilizatori, traficul tău va crește organic și vizitele vor fi transformate în vânzări efective: SEO tehnic, SEO on-page, SEO off-page, Content SEO, Local SEO, Mobile SEO.
Afla mai multe
Icon

Digital Marketing

Afacerea ta online va fi vizibilă, credibilă și va genera mai multe vânzări folosind mixul de marketing digital potrivit pentru nevoile tale: Google Ads, SEO, content marketing și publishing pe site-uri sau rețele de socializare, video marketing.
Afla mai multe
Dezvoltare website
100%
Branding
90%
Planificare
85%
misiunea noastră

Analizăm, creăm, dezvoltăm și implementăm pentru clienții noștri proiecte unice care nu numai că vor depăși cu agilitate concurența, dar care vor deveni un reper pentru afaceri online ce atrag creativ, inteligent și performant utilizatorii și care vor trasa trenduri în domeniile și piețele din care fac parte

De ce noi?

Suntem aici să construim și să implementăm de la 0 pentru tine soluții sigure, performante și originale pentru orice îți propui de la afacerea ta...digitală!

Edmond Manoloiu

CEO