Frontend development

Site-ul tău nu numai că va arăta perfect dar va și funcționa întocmai. Specialiștii noștri în web design vor crea pentru tine ”tot ce se vede”, adică un site unic, modern și atractiv pentru utilizatori iar specialiștii în implementare vor face ca ”tot ce se vede” să funcționeze perfect.

În era digitală în care trăim cu toții, companiile care vor să rămână competitive, să devasenze concurența și să atragă clienți noi trebuie neapărat să aibă și o prezență online.

Deși există multe tehnici și instrumente de comunicare în mediul online prin care consumatorii află despre companii, branduri, produse și servicii, primul și cel mai important pas pentru a-ți lansa și construi imaginea în mediul digital este să ai un site web.

Dincolo de faptul că site-ul web va fi ”cartea ta de vizită digitală” prin intermediul căreia te prezinți clienților, un site web realizat corect te ajută să obții notorietate, prezență superioară în paginile Google, să atragi clienți noi și să îți mărești profitul.

Weboratory creează pentru tine site-ul potrivit de la 0! Nu adaptăm, nu folosim template-uri și nu avem în portofoliu proiecte identice!

Pagina ta web va fi originală, va arăta exact așa cum ți-ai imaginat și îți oferim garanția că aceasta va fi și funcționa perfect.

Fie că ai nevoie doar de un site de prezentate, de un magazin online, o platformă specială sau o aplicație la care visezi de mult timp, specialiștii Weboratory vor crea pentru tine un proiect unic în mediul online care va avea designul mult visat.

Care sunt etapele prin care specialiștii noștri îți vor realiza site-ul?

 1. Îți oferim consultanță
  • Ascultăm cu atenție care sunt necesitățile tale, domeniul de activitate, brandul pentru care vrei să realizezi site-ul și tipul acestuia: de prezentare a companiei, a produselor sau serviciilor, magazin online, aplicație interactivă.
  • Stabilim împreună care sunt obiectivele tale, cum ți-ai dori să arate site-ul și care sunt funcționalitățile de bază.
  • Îți prezentăm un plan concret în ceea ce privește designul și funcționalitatea site-ului tău și îl adaptăm în funcție de preferințele tale.
  • Calculăm și transmitem transparent costurile asociate proiectului.
  • Încheiem un contract.
 2. Dezvoltăm site-ul
  • Creăm site-ul de la 0 atât din punct de vedere design cât și în ceea ce privește partea de funcționalitate a acestuia.
  • Îți prezentăm în stadii intermediare proiectul și ne asigurăm că ceea ce îți dorești se și întâmplă.
  • Stabilim împreună varianta finală a site-ului tău.
 3. Testăm funcționalitatea site-ului
  • Facem teste riguroase și ne asigurăm că site-ul tău nu numai arată perfect, dar și funcționează așa cum trebuie.
  • Verificăm layoutul și compatibilitatea cu diverse browsere (Google Chrome, Mozilla, Opera, etc) dar și în versiunea de mobil, astfel încât site-ul să funcționeze bine pe oricare dintre cele mai accesate motoare de căutare de către utilizatori dar și pe orice device ar folosi aceștia (PC, laptop, tabletă, smartphone).
  • Publicăm site-ul online pe domeniul tău
 4. Optimizarea site-ului
  • După publicarea online a site-ului ne asigurăm că totul este optimizat SEO pentru motoarele de căutare: înregistrăm cuvinte cheie și meta tags și linkuri, verificăm arhitectura și site map-ul paginii astfel încât să existe o indexare cât mai bună.
 5. Suport și mentenanță
  • Chiar și după ce ne asigurăm că site-ul tău este online și funcționează perfect, îți putem oferi suport constant și mentenanță a acestuia, în funcție de condițiile contractuale stabilite.
 6. Servicii de digital marketing
  • Îți putem oferi și o gamă completă de servicii de digital marketing pentru ca site-ul tău să fie cât mai curând pe poziții superioare în topul motoarelor de căutare: campanii Google Ads, servicii SEO, content marketing, video marketing.

Tu cum îți imaginezi că va arăta site-ul tău? Hai să îl dezvoltăm împreună!