Back-end development

Specialiștii noștri din zona de programare se vor ocupa de scrierea codurilor necesare pentru ca site-ul tău să arate și să funcționeze așa cum îți dorești și se vor asigura că toate datele, logica de business, API-urile și tot ce mai este nevoie din punct de vedere tehnic să fie stocate corect și protejate.

Orice site web, aplicație sau pagină pe care o vei găsi pe online are pe lângă designul pe care îl vezi și cu care interacționezi, o parte tehnică care stă la baza funcționării acestora.

Dacă frontend-ul este partea cu care interacționează efectiv utilizatorii, cea pe care o văd și o folosesc, adică interfața de prezentare a oricărui site web sau aplicație, backend-ul se referă la partea de gestionare a datelor, codurilor și a logicii pe baza cărora funcționează site-ul sau aplicația.

Programatorii Weboratory certificați se concentrează așadar pe modul în care functionează site-ul tău. Codul scris de ei setează funcționalitatea și logica care alimentează aplicația, fără ca tehnologia creată să fie vizibilă în mod direct utilizatorilor finali. Aceștia scriu API-urile, codul pentru interacțiunea cu baza de date, arhitectura de date, creează bibliotecile și defininesc procesele și fluxurile de lucru. De asemenea, se vor asigura că site-ul tău funcționează din punct de vedere tehnic iar toate datele asociate site-ului sunt corect stocate și protejate.

Fie că ai nevoie doar de un site de prezentare sau îți dorești ceva mai complex cum ar fi un magazin de e-commerce, un CRM sau o aplicație revoluționară programatorii Weboratory vor face ca totul să funcționeze perfect din punct de vedere tehnic, viteza de încărcare să fie optimă, algoritmul de căutare îmbunătățit, dar și ca întreg procesul să fie logic și facil pentru ca utilizatorii finali astfel încât aceștia să aibă o experiență superioară de utilizare.

Verifică portofoliul nostru și hai să discutăm despre cum vom realiza următorul tău proiect online, indiferent de cât de amplu este acesta!